doctoral thesis
Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Sulimanec Grgec, A. (2019). Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

Sulimanec Grgec, Antonija. "Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

Sulimanec Grgec, Antonija. "Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

Sulimanec Grgec, A. (2019). 'Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

Sulimanec Grgec A. Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

A. Sulimanec Grgec, "Procjena unosa nutrijenata i toksičnih metala hranom morskoga podrijetla: usporedbe u zdravih rodilja iz kontinentalne i priobalne Hrvatske", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276020

Please login to the repository to save this object to your list.