undergraduate thesis
Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane

Mišković, Paula
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Toxicology

Cite this document

Mišković, P. (2019). Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, Paula. "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, Paula. "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, P. (2019). 'Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković P. Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

P. Mišković, "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Please login to the repository to save this object to your list.