master's thesis
Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26

Slijepčević, Marijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Slijepčević, M. (2018). Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

Slijepčević, Marijana. "Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

Slijepčević, Marijana. "Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

Slijepčević, M. (2018). 'Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

Slijepčević M. Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

M. Slijepčević, "Utjecaj utišavanja Toll sličnog receptora 9 na poticanje urođenog imunosnog odgovora nakon infekcije s adenoviralnim vektorom 26", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:969695

Please login to the repository to save this object to your list.