prikaz prve stranice dokumenta Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.

Erjavec, Filip
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Erjavec, F. (2019). Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

Erjavec, Filip. "Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

Erjavec, Filip. "Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

Erjavec, F. (2019). 'Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 January 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

Erjavec F. Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2022 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

F. Erjavec, "Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839660

Please login to the repository to save this object to your list.