prikaz prve stranice dokumenta Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi

Krizmanić, Tena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Krizmanić, T. (2019). Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

Krizmanić, Tena. "Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

Krizmanić, Tena. "Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

Krizmanić, T. (2019). 'Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

Krizmanić T. Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

T. Krizmanić, "Protektivno djelovanje ekstrakta maslačka (Taraxacum officinale) na genetički materijal humanih stanica u kulturi", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428575

Please login to the repository to save this object to your list.