master's thesis
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija

Šišić, Gabrijela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Šišić, G. (2019). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

Šišić, Gabrijela. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

Šišić, Gabrijela. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

Šišić, G. (2019). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

Šišić G. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 June 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

G. Šišić, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755418

Please login to the repository to save this object to your list.