University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Spajić, T. (2019). Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018. (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406
Spajić, Tatjana. "Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406
Spajić, Tatjana. "Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406
Spajić, T. (2019). 'Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406
Spajić T. Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406
T. Spajić, "Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565406