University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Frančić, T. (2020). Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, T. (2020). 'Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić T. Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
T. Frančić, "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065