University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Frančić, T. (2020). Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić, T. (2020). 'Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
Frančić T. Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 December 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065
T. Frančić, "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065