master's thesis
Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša

Frančić, Tajana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Frančić, T. (2020). Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

Frančić, Tajana. "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

Frančić, T. (2020). 'Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

Frančić T. Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

T. Frančić, "Utjecaj bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na hiperglikemiju u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:870065

Please login to the repository to save this object to your list.