undergraduate thesis
Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca

Knežević, Tea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Knežević, T. (2020). Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

Knežević, Tea. "Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

Knežević, Tea. "Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

Knežević, T. (2020). 'Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

Knežević T. Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

T. Knežević, "Ispitivanje utjecaja mutacija u ciljenoj regiji gena SCW4 na sposobnost kovalentnog vezanja proteina Scw4 u staničnu stijenku kvasca", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405492

Please login to the repository to save this object to your list.