master's thesis
Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe

Perković, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Perković, L. (2020). Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

Perković, Lucija. "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

Perković, Lucija. "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

Perković, L. (2020). 'Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

Perković L. Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

L. Perković, "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284

Please login to the repository to save this object to your list.