master's thesis
Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka

Vugrinec, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Vugrinec, K. (2020). Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

Vugrinec, Kristina. "Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

Vugrinec, Kristina. "Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

Vugrinec, K. (2020). 'Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

Vugrinec K. Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2023 June 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

K. Vugrinec, "Trava iva (Teucrium montanum L.) – ekstrakcija bioaktivnih spojeva, inkapsulacija liposomima i formulacija funkcionalnih napitaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481075

Please login to the repository to save this object to your list.