University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Komljenović, A. (2021). Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, Anamaria. "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, Anamaria. "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, A. (2021). 'Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović A. Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 March 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
A. Komljenović, "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706