master's thesis
Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu

Bašić, Lana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Bašić, L. (2021). Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

Bašić, Lana. "Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

Bašić, Lana. "Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

Bašić, L. (2021). 'Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

Bašić L. Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

L. Bašić, "Probir malnutricije i sarkopenije kod osoba starije dobi u vrijeme pandemije COVID-19 pomoću jednostavnog alata za nutritivni probir na daljinu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:751394

Please login to the repository to save this object to your list.