master's thesis
Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta

Vodjerek, Mia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Vodjerek, M. (2021). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

Vodjerek, M. (2021). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

Vodjerek M. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

M. Vodjerek, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546

Please login to the repository to save this object to your list.