master's thesis
Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve

Štefanac, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Štefanac, K. (2021). Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

Štefanac, Katarina. "Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

Štefanac, Katarina. "Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

Štefanac, K. (2021). 'Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

Štefanac K. Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2022 May 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

K. Štefanac, "Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:042433

Please login to the repository to save this object to your list.