undergraduate thesis
Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare)

Vučilovski, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Vučilovski, M. (2022). Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare) (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

Vučilovski, Martina. "Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

Vučilovski, Martina. "Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

Vučilovski, M. (2022). 'Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare)', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

Vučilovski M. Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare) [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 July 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

M. Vučilovski, "Optimizacija ORAC (engl. Oxygen Radical Absorbance Capacity) metode za određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakta origana (lat. Origanum vulgare)", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442370

Please login to the repository to save this object to your list.