master's thesis
Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima

Jankov, Lea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Jankov, L. (2022). Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

Jankov, Lea. "Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

Jankov, Lea. "Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

Jankov, L. (2022). 'Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

Jankov L. Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 April 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

L. Jankov, "Izolacija bioaktivnih spojeva smeđe alge Halopteris scoparia primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880061

Please login to the repository to save this object to your list.