master's thesis
Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala

Juričić, Helena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Juričić, H. (2022). Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

Juričić, Helena. "Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

Juričić, Helena. "Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

Juričić, H. (2022). 'Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

Juričić H. Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

H. Juričić, "Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317578

Please login to the repository to save this object to your list.