master's thesis
Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Slišković, A. (2022). Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

Slišković, Ana. "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

Slišković, Ana. "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

Slišković, A. (2022). 'Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

Slišković A. Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

A. Slišković, "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363

Please login to the repository to save this object to your list.