University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Slišković, A. (2022). Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363
Slišković, Ana. "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363
Slišković, Ana. "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363
Slišković, A. (2022). 'Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363
Slišković A. Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363
A. Slišković, "Karakterizacija i genetička transformacija odabranih vrsta nekonvencionalnih kvasaca iz roda Schwanniomyces", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072363