University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Section for Food Plant Design
Cite this document
Šapina, S. (2023). Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, S. (2023). 'Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina S. Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 March 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
S. Šapina, "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566