University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Strmo, L. (2023). Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.) (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146
Strmo, Leonarda. "Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146
Strmo, Leonarda. "Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146
Strmo, L. (2023). 'Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.)', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146
Strmo L. Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.) [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 December 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146
L. Strmo, "Određivanje ukupnih fenolnih spojeva, antioksidacijske aktivnosti i fizikalno-kemijskih parametara macerata pelina (Artemisia absinthium L.)", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:310146