undergraduate thesis
Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke

Prekpalaj, Stefani
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Prekpalaj, S. (2023). Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

Prekpalaj, Stefani. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

Prekpalaj, Stefani. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

Prekpalaj, S. (2023). 'Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

Prekpalaj S. Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 May 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

S. Prekpalaj, "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089

Please login to the repository to save this object to your list.