University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Biochemistry
Cite this document
Prekpalaj, S. (2023). Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089
Prekpalaj, Stefani. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089
Prekpalaj, Stefani. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089
Prekpalaj, S. (2023). 'Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089
Prekpalaj S. Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089
S. Prekpalaj, "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_O izloženog na površini stanične stijenke", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768089