University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Kovač, I. (2023). Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925
Kovač, Ivan. "Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925
Kovač, Ivan. "Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925
Kovač, I. (2023). 'Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925
Kovač I. Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925
I. Kovač, "Uzgoj plijesni Mucor indicus DSM 2185 pri različitim uvjetima aeracije i iskorištavanje otpadne prevrele podloge nesumpornim ljubičastim bakterijama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033925