prikaz prve stranice dokumenta Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)

Despot, Ana Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Despot, A. M. (2023). Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

Despot, Ana Marija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

Despot, Ana Marija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

Despot, A. M. (2023). 'Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

Despot AM. Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

A. M. Despot, "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315

Please login to the repository to save this object to your list.