University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Despot, A. M. (2023). Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315
Despot, Ana Marija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315
Despot, Ana Marija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315
Despot, A. M. (2023). 'Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315
Despot AM. Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315
A. M. Despot, "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakata pelina (Artemisia absinthium L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200315