master's thesis
Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda

Kantoci, Helena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Kantoci, H. (2023). Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

Kantoci, Helena. "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

Kantoci, Helena. "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

Kantoci, H. (2023). 'Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

Kantoci H. Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

H. Kantoci, "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275

Please login to the repository to save this object to your list.