University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Peternel, L. (2023). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, L. (2023). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel L. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
L. Peternel, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515