master's thesis
Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja

Gaube, Helena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Gaube, H. (2023). Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

Gaube, Helena. "Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

Gaube, Helena. "Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

Gaube, H. (2023). 'Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

Gaube H. Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

H. Gaube, "Utjecaj unosa kofeina, raspoložive energije i stupnja hidracije na kognitivne funkcije i percepciju umora kod vrhunskih demonstratora skijanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694059

Please login to the repository to save this object to your list.