Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Dolenec, F. (2023). Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, Filip. "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec, F. (2023). 'Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
Dolenec F. Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723
F. Dolenec, "Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × Duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438723