University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Kralj Vrsalović, P. (2023). Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680
Kralj Vrsalović, Paula. "Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680
Kralj Vrsalović, Paula. "Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680
Kralj Vrsalović, P. (2023). 'Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680
Kralj Vrsalović P. Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 June 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680
P. Kralj Vrsalović, "Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786680