master's thesis
Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja

Birkić, Anamaria
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Birkić, A. (2023). Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, Anamaria. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, Anamaria. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, A. (2023). 'Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić A. Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

A. Birkić, "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Please login to the repository to save this object to your list.