master's thesis
Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa

Švegović, Dora
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Švegović, D. (2023). Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, D. (2023). 'Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović D. Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 June 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

D. Švegović, "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Please login to the repository to save this object to your list.