University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Žagar, L. (2024). Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976
Žagar, Lovorka. "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976
Žagar, Lovorka. "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976
Žagar, L. (2024). 'Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976
Žagar L. Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976
L. Žagar, "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976