master's thesis
Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine

Krajnik Čehulić, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Krajnik Čehulić, M. (2024). Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

Krajnik Čehulić, Martina. "Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

Krajnik Čehulić, Martina. "Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

Krajnik Čehulić, M. (2024). 'Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

Krajnik Čehulić M. Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

M. Krajnik Čehulić, "Analiza obavijesti za pojavnost aflatoksina u hrani i hrani za životinje dobivene sustavom brzog uzbunjivanja tijekom 2020. – 2022. godine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747162

Please login to the repository to save this object to your list.