master's thesis
Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku

Rukavina, Matea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Rukavina, M. (2024). Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, Matea. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, Matea. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, M. (2024). 'Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina M. Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

M. Rukavina, "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Please login to the repository to save this object to your list.