prikaz prve stranice dokumenta Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Nestić, D. (2015). Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

Nestić, Davor. "Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

Nestić, Davor. "Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

Nestić, D. (2015). 'Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

Nestić D. Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

D. Nestić, "Određivanje prisutnosti disulfidnih veza u NGR preusmjeravajućem slijedu ugrađenom u vlakno adenovirusnog vektora", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:778042

Please login to the repository to save this object to your list.