undergraduate thesis
Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine

Šiljeg, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Šiljeg, A. (2024). Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

Šiljeg, Ana. "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

Šiljeg, Ana. "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

Šiljeg, A. (2024). 'Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

Šiljeg A. Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

A. Šiljeg, "Probiotička i postbiotička svojstva višesojnog probiotičkog pripravka na uzročnike bolesti usne šupljine", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317763

Please login to the repository to save this object to your list.