University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Mataga, L. (2024). Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623
Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623
Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623
Mataga, L. (2024). 'Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623
Mataga L. Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623
L. Mataga, "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623