University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Bezić, K. (2024). Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, K. (2024). 'Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić K. Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
K. Bezić, "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081