prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga

Čagalj, Mia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Čagalj, M. (2015). Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

Čagalj, M. (2015). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

Čagalj M. Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

M. Čagalj, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746

Please login to the repository to save this object to your list.