University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Cite this document
Marčec, K. (2024). Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215
Marčec, Kristina. "Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215
Marčec, Kristina. "Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215
Marčec, K. (2024). 'Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215
Marčec K. Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215
K. Marčec, "Razina raspoložive energije kod vrhunskih nogometašica tijekom natjecateljske sezone", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450215