prikaz prve stranice dokumenta Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Marijanović, M. (2015). Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

Marijanović, Martina. "Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

Marijanović, Martina. "Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

Marijanović, M. (2015). 'Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

Marijanović M. Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

M. Marijanović, "Reidentifikacija bakterijskih sojeva iz probiotičkih, nutraceutičkih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295530

Please login to the repository to save this object to your list.