prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala

Tireli, Karla
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Tireli, K. (2014). Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

Tireli, K. (2014). 'Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

Tireli K. Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

K. Tireli, "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799

Please login to the repository to save this object to your list.