University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Pogačić, A. M. (2014). Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918
Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918
Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918
Pogačić, A. M. (2014). 'Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918
Pogačić AM. Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 February 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918
A. M. Pogačić, "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918