prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola

Švigir, Irena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Švigir, I. (2013). Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

Švigir, Irena. "Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

Švigir, Irena. "Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

Švigir, I. (2013). 'Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

Švigir I. Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2021 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

I. Švigir, "Istraživanje utjecaja različitih načina proizvodnje lanenog ulja dobivenog od sorte žutog lana na njegov sastav masnih kiselina i sterola", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735568

Islandora Bookmark - Please login to use this feature