prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije

Kićanović, Sanela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Kićanović, S. (2013). Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

Kićanović, Sanela. "Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

Kićanović, Sanela. "Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

Kićanović, S. (2013). 'Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

Kićanović S. Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

S. Kićanović, "Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923517

Please login to the repository to save this object to your list.