University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Crnko, S. (2012). Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, S. (2012). 'Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko S. Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
S. Crnko, "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734