Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Bubenik, D. (2004). Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442
Bubenik, Dijana. "Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442
Bubenik, Dijana. "Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442
Bubenik, D. (2004). 'Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442
Bubenik D. Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 23.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442
D. Bubenik, "Metaboličke karakteristike bakterije E. coli BL21 +P – Crabtree efekt", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585442