prikaz prve stranice dokumenta Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR

Cepanec, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Cepanec, M. (2012). Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

Cepanec, Maja. "Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

Cepanec, Maja. "Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

Cepanec, M. (2012). 'Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

Cepanec M. Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

M. Cepanec, "Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144174

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.