završni rad
Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera

Tea Premoša (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Premoša, T. (2012). Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707

Premoša, Tea. "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707

Premoša, Tea. "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707

Premoša, T. (2012). 'Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707

Premoša T. Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707

T. Premoša, "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707