završni rad
Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode

Bebek, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bebek, J. (2016). Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

Bebek, Josip. "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

Bebek, Josip. "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

Bebek, J. (2016). 'Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

Bebek J. Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

J. Bebek, "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.